Hulp op afstand

Er is een eenvoudige manier dat wij zaken kunnen installeren en uitleg geven rechtstreeks op je PC, MAC en Mobile.
Het programma dat wij hiervoor gebruiken heet TeamViewer, is gratis en wordt wereldwijd gebruikt door 80% van de IT-bedrijven.
teamviewer logo

Het programma is volledig veilig en werkt alleen als jij toestemming geeft dat het gebruikt mag worden.
Je kunt alles zelf zien wat wij doen en dit uiteraard ook onderbreken.
Toestemming en/of wachtwoord geldt alleen voor de huidige sessie. Je apparaat is dus na het afsluiten niet meer bereikbaar.

Kies het juiste apparaat en besturingssysteem.

Klik op het logo voor download.

WINDOWS PC TEAMVIEWER

Het enige wat wij nodig hebben, nadat je het programma hebt gestart,
is het ID nummer en het Wachtwoord.

MAC TEAMVIEWER

Het enige wat wij nodig hebben, nadat je het programma hebt gestart,
is het ID nummer en het Wachtwoord.

ANDROID TEAMVIEWER

Het enige wat wij nodig hebben, nadat je het programma hebt gestart,
is het ID nummer.

IOS TEAMVIEWER

Het enige wat wij nodig hebben, nadat je het programma hebt gestart,
is het ID nummer.

WINDOWS PHONE TEAMVIEWER

Het enige wat wij nodig hebben, nadat je het programma hebt gestart,
is het ID nummer.

voor professionele websites & webwinkels tegen een betaalbare prijs

PUP webdesign
Promenade 69 5401 GM Uden Nederland

https://pupwebdesign.nl
KvK: 17171371 t.n.v. Shiobian

© 2001-2019, PUP webdesign

logo pup webdesign 500

VRAGEN?

Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt?
Wil je meer informatie?
Vraag het ons gerust!

Vul in a.u.b.
Vul een geldig mailadres in.
Wat is je vraag?
De verstrekte informatie wordt enkel en alleen gebruikt om je te beantwoorden. Je gegevens worden niet opgeslagen en bewaard of voor andere doeleinden gebruikt.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer