Onze aanpak

Onze
aanpak

professioneel

Stap voor Stap

Image
icon sign

Ontwerp

Het ontwerpen van een goede website wordt mede bepaald door de laatste technische ontwikkelingen. Jij wilt natuurlijk dat je nieuwe website op alle platforms goed leesbaar is.

Techniek

Steeds minder mensen gebruiken een desktop voor thuisgebruik maar zijn overgestapt op laptop of tablet en natuurlijk de smartphone. Een website moet dus zo ontworpen zijn dat deze zich aanpast aan het apparaat die de site moet weergeven. Dit uitgangspunt noemt men responsive design.
Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.
Met dit principe als uitgangspunt moeten er wel compromissen gesloten worden. De vormgeving van een moderne website zal dan ook vaak op elkaar lijken.

Creativiteit

Hoe onderscheid ik me dan?
Hier komt de creativiteit van de webdesigner naar voren. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, teksten, pakkende titels en foto's, passend bij het onderwerp van de website. Hierbij is jouw input belangrijk. Wat wil ik vertellen? Wat is belangrijk? Welke sfeer wil ik uitdragen? Wat is de eerste indruk van een bezoeker? Bekijk een website altijd vanuit het gezichtspunt van de bezoeker. De eerste indruk moet aansluiten bij het onderwerp van de website, vertrouwd en professioneel zijn!

icon sign

STAPPENPLAN

Stap 1

in een eerste gesprek inventariseren wij wat je wensen zijn: wat is het onderwerp, de kleuren, je doelgroep, de teksten en foto’s. Met deze gegevens maken wij een voorbeeld website.

Stap 2

Na aanpassing en goedkeuring van dit basisconcept wordt gestart met het ontwerp van de definitieve website. Jij wordt daar voortdurend bij betrokken en kunt de voortgang dan ook online volgen. Bij deze stap is jouw inbreng erg belangrijk want je moet voor teksten en informatie zorgen. Je hoeft geen “schrijver” te zijn, ik help je daar mee. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

Stap 3

De site is bijna klaar en wordt uitgebreid getest. De laatste aanpassingen worden gedaan en de site wordt klaar gemaakt om online te gaan.

Stap 4

Hosting (server) en websitenaam zijn geregeld. De site wordt op jouw domein online gezet en is vanaf nu voor iedereen zichtbaar.

Stap 5

De laatste handelingen worden gedaan zoals het aanmelden van je site bij de grootste zoekmachines Google en Bing, het fine tunen van de beveiliging en het aanmaken van jouw inlog voor het aanpassen van de site.

Stap 6

Zijn we nu klaar? We denken van niet want er zijn altijd nog wel kleine aanpassingen. We blijven je 6 maanden gratis helpen om de site zo optimaal als mogelijk te maken en je helpen hoe je zelf aanpassingen kunt doen.