kennismaking

welkom

Sinds 2001

Over Ons

Ervaring

Ontstaan als hobby in 1998 en sinds 2001 bedrijfsmatig actief, hebben wij honderden websites ontwikkeld en in onderhoud.

Onze naam PUP (webdesign) staat voor Persoonlijk Uniek en Professioneel. Persoonlijk omdat onze benadering direct en een op een is. Je hebt altijd contact met de persoon die je website gemaakt heeft, Uniek omdat de site op maat gemaakt is zoals jij het wil hebben en Professioneel door gebruikmaking van de laatste technieken en mogelijkheden.

Onze service

Onze service is top met een responstijd van maximaal 48 uur. Bij ons geen dagen/weken wachten als je iets aangepast wilt hebben en daar ook nog een extra factuur voor krijgt. Onze serviceovereenkomst, eerste jaar gratis, is een vast bedrag voor alle onderhoud werkzaamheden.

Onze klanten

Onze klanten komen over het algemeen bij ons terecht door mond-op-mond reclame zoals bedrijven, ZZP'ers, verenigingen, stichtingen en particulieren.
Vele klanten van het eerste uur zijn nu nog onze klanten en laten hun website door ons onderhouden en na enkele jaren vervangen.
Wij zijn er dan ook erg trots op dat we een grote groep vaste klanten hebben!

Waarom ze voor ons kiezen?
  • De kosten zijn laag maar het resultaat is hoog en professioneel.
  • Wij gebruiken de allerlaatste technieken en software om een website te ontwerpen.
  • Bij ons is een klant een relatie en geen nummer. Onze benadering is persoonlijk en vriendelijk.

Professioneel

Onze Aanpak

Stap 1

in een eerste gesprek inventariseren wij wat je wensen zijn: wat is het onderwerp, de kleuren, je doelgroep, de teksten en foto’s. Met deze gegevens maken wij een voorbeeld website.

Stap 2

Na aanpassing en goedkeuring van dit basisconcept wordt gestart met het ontwerp van de definitieve website. Jij wordt daar voortdurend bij betrokken en kunt de voortgang dan ook online volgen. Bij deze stap is jouw inbreng erg belangrijk want je moet voor teksten en informatie zorgen. Je hoeft geen “schrijver” te zijn, ik help je daar mee. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

Stap 3

De site is bijna klaar en wordt uitgebreid getest. De laatste aanpassingen worden gedaan en de site wordt klaar gemaakt om online te gaan.

Stap 4

Hosting (server) en websitenaam zijn geregeld. De site wordt op jouw domein online gezet en is vanaf nu voor iedereen zichtbaar..

Stap 5

De laatste handelingen worden gedaan zoals het aanmelden van je site bij de grootste zoekmachines Google en Bing, het fine tunen van de beveiliging en het aanmaken van jouw inlog voor het aanpassen van de site.

Stap 6

Zijn we nu klaar? We denken van niet want er zijn altijd nog wel kleine aanpassingen. We blijven je 12 maanden gratis helpen om de site zo optimaal als mogelijk te maken en je helpen hoe je zelf aanpassingen kunt doen.

Ontwerp

Het ontwerpen van een goede website wordt mede bepaald door de laatste technische ontwikkelingen. Jij wilt natuurlijk dat je nieuwe website op alle platforms goed leesbaar is.

Techniek

Steeds minder mensen gebruiken een desktop voor thuisgebruik maar zijn overgestapt op laptop of tablet en natuurlijk de smartphone om overal verbonden te zijn met internet. Een website moet dus zo ontworpen zijn dat deze zich aanpast aan het apparaat die de site moet weergeven. Dit uitgangspunt noemt men responsive design.
Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.
Met dit principe als uitgangspunt moeten er wel compromissen gesloten worden. De vormgeving van een moderne website zal dan ook vaak op elkaar lijken.

Creativiteit

Hoe onderscheid ik me dan?
Hier komt de creativiteit van de webdesigner naar voren. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, teksten, pakkende titels en foto's, passend bij het onderwerp van de website. Hierbij is jouw input belangrijk. Wat wil ik vertellen? Wat is belangrijk? Welke sfeer wil ik uitdragen? Wat is de eerste indruk van een bezoeker? Bekijk een website altijd vanuit het gezichtspunt van de bezoeker. De eerste indruk moet aansluiten bij het onderwerp van de website, vertrouwd en professioneel zijn!

logo-pup-webdesign-footer.png

voor professionele websites & webwinkels tegen een betaalbare prijs

PUP webdesign
Promenade 69 5401 GM Uden Nederland
 
https://pupwebdesign.nl

© 2001-2020 PUP webdesign

logo pup webdesign 500

VRAGEN?

Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt?
Wil je meer informatie?
Vraag het ons gerust!

 

Vul in a.u.b.
Vul een geldig mailadres in.
Wat is je vraag?
De verstrekte informatie wordt enkel en alleen gebruikt om je te beantwoorden. Je gegevens worden niet opgeslagen en bewaard of voor andere doeleinden gebruikt.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer